Altres activitats d’aventura

TIR AMB ARC

El tir amb arc és una activitat en la qual es precisa molta tècnica i punteria. Els seus orígens es remunten a l’ús de l’arc per la cacera i el combat. No obstant, en l’actualitat s’ha consolidat com a disciplina esportiva reconeguda olímpicament. Hi ha diverses modalitats de tir amb arc segons el tipus d’arc utilitzat. Així, parlem de l’arc compost, el un, el recorbat i l’arc recte. Aquesta gamma d’arcs permet la seva adaptació al nivell del grup.
A través del joc, els participants aprendran la tècnica per intuïció del tir amb arc.

ORIENTACIÓ AMB REPTES
Marcarem un itenarari pels voltants de la finca. Perquè els participants puguin seguir-lo correctament, disposaran d’un quadern (Road Book) amb les indicacions necessaries. Pel camí s’aniran trovant proves a superar, la superació de les quals serà imprescindible per poder continuar el camí.

EXCURSIONS GUIADES A PEU PEL MONTSENY (esmorzar inclòs)
Depenent dels interessos i del nivell físic del grup, tenim diverses rutes plantejades pel Parc Natural del Montseny. A mitja caminada, el monitor treurà un esmorzar típic de muntanya per a tots els participants.

FUTBOLÍ HUMÀ
Activitat lúdica fonamentada en el clàssic futbolí però en què se substitueixen les figures per persones humanes. Així, els jugadors hauran de desplaçar-se lateralment per la barra com si d’un futbolí tradicional es tractés. La dificultat està en coordinar els companys que es troben a la mateixa línia per tal d’aconseguir moure la barra, fer-se amb la pilota i, a l’igual que en el futbolí habitual, fer gol. És un joc que es basa en la coordinació i la comunicació dels integrants del grup.

DESCENS EN MOUTAIN BIKE
Activitat molt divertida i en contacte directe amb la natura. Facilitem la infrastructura necessària per portar els clients i les bicicletes fins el Turò de l’home, punt més alt del massís del Montseny. A partir d’aquí un monitor guia ens acompanyarà per camins i senders fins arribar al punt de trobada, la casa de colònies Can Putxet.

RECOMANACIONS: Portar roba adequada per anar amb bicicleta, nosaltres lloguem les bicicletes i els cascs, però si algú vol portar alguna cosa seva ho pot fer.
DURACIÓ: La duració depén del nivell dels participants, però mínim dues hores s’han de contar.
MÍNIM PARTICIPANTS: Activitat que es pot dur a terme a partir de 6 participants.
PREU: 40€

CONSULTA ELS PREUS