Paintball

El Paintball és una activitat de constant creixement al nostre país, ja popular internacionalment capaç d’assumir importants competicions internacionals, que uneixen una i altra banda de l’Atlàntic. Combina acció, tensió, estratègia, presa de decisions immediates i adaptació als canvis. Es tracta d’un esport d’equip, en el qual de forma natural hi ha una selecció de líders. Aquest tipus de selecció és la utilitzada tant per grups corporatius com per petites i mitjanes empreses per configurar el seu equip tècnic, sense oblidar en cap cas que es tracta d’un joc o, en qualsevol cas, d’un esport.

El Paintball és un esport d’equip en què es fomenta la cooperació i l’instint de lideratge dels jugadors. Hi convergeixen diversió i aprenentatge, joc i realitat. El joc combina l’estratègia i l’audàcia dels jugadors, exigeix estar atent en tot moment, atacar i defensar-se, comunicar-se… Els jugadors han d’aprendre a treballar conjuntament per obtenir la victòria.

Bases del joc: el paintball té diferents modalitats. Totes parteixen de la creació de diferents equips amb igual nombre de jugadors i, segons la modalitat, els objectius són diferents. No obstant, tots es basen en l’enfrontament directe o indirecte d’un contra l’altre, exigint el treball en equip.

Material: cada jugador/a disposa d’una màscara, d’un mono i d’una marcadora amb boles, fetes d’un material totalment biodegradable i que, a l’impactar, marquen.

OBJECTIU: COMUNICACIÓ, COOPERACIÓ, COORDINACIÓ, LIDERATGE, SELECCIÓ D’ESTRATÈGIES, PRESA DE DECISIONS, TREBALL EN EQUIP, ALLIBEARAMENT DE TENSIONS.

També hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar a Can Putxet.

Els menús consten de:
Menú nº 1
Amanides amb embotit i pa torrat
Xai, botifarra, llom i cansalada a la brasa amb patates al caliu i escalivada de guarnició

Menú nº2
Macarrons
Botifarra a la brasa amb patates fregides

Postres gelat
Cafè i Begudes

CONSULTA ELS PREUS