Colònies aventura – Cicle inicial

Cicle inicial (1r i 2n)

COLÒNIES DE 2 DIES: 4 ACTIVITATS A ESCOLLIR
COLÒNIES DE 3 DIES: 8 ACTIVITATS A ESCOLLIR

PARC AVENTURA+GRANJA: Tota una aventura. Creuar un circuit de cordes, pujar per una paret, creuar un pont i tirar-se per una tirolina.

ORIENTACIÓ: Per grups faran una cursa d’orientació. Cada equip portarà un mapa i/ o una brúixola (depenent de l’edat). Hauran de trobar totes les fites que marca el mapa seguint un ordre, un cop les hagin reunit totes, amb l’ajuda de les targetes que hauran trobat a cada fita, hauran de desxifrar un enigma.

QUADS INFANTILS: Iniciació a l’educació vial. Explicació del Quad i del seu funcionament. L’objectiu de l’activitat és que els nens/es aprenguin a conduir el quad.

ESCALADA: Explicació del material necessari per escalar i descendir per una paret, arnesos, mosquetons, gigris, etc. Posaran en pràctica la teoria i pujaran per les vies d’escalada.

KARTS PEDALS: Conducció d’un kart de pedals per un circuit delimitat pel bosc.

CIRCUIT DE CORDES: Ruta pel bosc de Can Putxet. Amb l’ajuda de les cordes podrem escalar i pujar pels marges del bosc.

GIMCANA Per equips i acompanyats d’un monitor aniran passant per diferents probes, el monitor els hi explicarà l’objectiu de cada prova i els membres de l’equip s’hauran de coordinar per fer-les de la millor manera possible.

JOCS D’AIGUA: Diferents jocs d’aigua proposats pels monitor.

SAMARRETA:Tenyirem una samarreta que els nens hauran portat de casa, ja sigui vella o nova, preferiblement d’un color clar.

Què cal portar?

CONSULTA ELS PREUS