Colònies aventura – Parvulari

Parvulari (P3, P4 i P5)

Des de fa molts i molts anys, a Can Putxet hi viuen uns vells indis. Actualment estan molt preocupats perquè el senyor Tayson, un bruixot molt dolent, ha tret el tap del riu i s’està perdent tota l’aigua.

Els indis sense aigua no poden sobreviure gaire temps, per això, necessiten l’ajuda dels nens per trobar l’enorme tap. El que no saben, és que en Castanyot, amb el seu poder, ha convertit el gran tap en milers i milers de petits taps repartits per Can Putxet.

Entre tots, intentaran aconseguir trobar el màxim de taps repartits i amb una poció màgica molt antiga del Gran Jefe Indi, convertir els petits taps en l’enorme tap.

DESCRIPCIÓ ACTIVITATS

Activitat 1: Mural
Volta per conèixer les instal·lacions i els voltants de Can Putxet. Un cop feta la volta, realitzaran un mural pintant el que els hi hagi agradat més.

Activitat 2: Parc d’aventura
Un circuit d’aventura adequat a aquesta edat: parets per escalar, xarxa de cordes, pont tibetà, mini-tirolina, toboggan, i més perquè els més petits desenvolupin les seves capacitats psicomotrius, al mateix temps que es diverteixen.

Activitat 3: Vaixell
Taller on els monitors repartiran el material necessari per a la construcció d’un petit vaixell: fusta reciclada, un tap de suro, un escuradents, un full en forma de vela i pintures per pintar. Els nens pintaran el seu vaixell i un cop acabat, el portaran al riu per veure com navega. El monitor els recuperarà tots i els nens se’l podran endur a casa.

Activitat 4: Granja
Visita a la granja de Can Putxet. Podran observar i coneixer les principals caracteristiques dels animals. Els hi donaran de menjar i podran tocar algun dels animals.

Què cal portar?

CONSULTA ELS PREUS